Welkom bij toSolve

toSolve is de praktijk voor integratieve kinder- en jeugdtherapie van Marjolijn Besterveld, gevestigd in Nes, Ameland. Tevens verzorgt toSolve sociale vaardigheids- en weerbaarheidstrainingen. 
 
toSolve begeleidt zowel kinderen met ADHD of PDD-Nos, als kinderen die het anderszins moeilijk hebben en gezinnen waar de spanningen te hoog oplopen. Marjolijn luistert, geeft inzicht en biedt handvatten waarmee kinderen zelf en hun ouders de draad weer kunnen oppakken.

Zelf doen is het toverwoord om de kern op te lossen, waardoor aanverwante problemen bijna vanzelf verdwijnen. Zelf zien, betekent zelf kunnen en zelf weten dat je de kracht hebt om vaste patronen om te buigen tot nieuw gedrag of positieve gevoelens.

De meeste kinderen hebben genoeg aan een paar gesprekken, anderen zullen wat langer therapie nodig hebben. toSolve kan alleen het kind begeleiden, het hele gezin of alleen de ouders. Alles kan, want toSolve is er juist voor kinderen en ouders die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Niet alles kan opgelost worden, maar door beter om te gaan met lastige dingen kan het leven wel een stuk prettiger worden.